Podkładki pod talerze – dlaczego warto?

Z czym to się je?


W zasadzie z niczym – to na tym się je! W podkładki pod talerze powinna wyposażyć się każda, dążąca się szacunkiem knajpa, ale również restauracja typu fastfood, a nawet bar. Mogą one pełnić nie tylko tą najbardziej jasną funkcje – czyli zabezpieczenie przed zabrudzeniem stołu, ale też dekoracyjną, a co ciekawe, przy odpowiednim pomyśle mogą nawet przeobrazić się w bardzo interesującą atrakcję dla gości. Brzmi zabawnie? Jak miałoby to być możliwe? To proste – pozwolę sobie na małą wizualizację: siedzisz sobie przy barze, pijesz ulubione piwo i zajadasz się przekąskami. Czym by się tu w międzyczasie zająć.. hmm.. a może tak rozwiązać sudoku? Gdybyś tylko miał je pod ręką.. A, no przecież! Masz podkładkę pod talerz! Wystarczy odpowiedni zadruk, trochę kreatywności i coś, na co klient nigdy w życiu nie zwróciłby uwagi, przeobrazi się w ciekawostkę, od której nie oderwie się przez kilka ładnych godzin – przechodząc labirynt, bądź rozwiązując inne łamigłówki. Może być to również doskonałe narzędzie do prowadzenia konkursów . Ogłoś co jakiś czas, iż pierwszy osobnik, któremu uda się rozwiązać rebus obecny na podkładce otrzyma gratisowego burgera, czy cokolwiek innego. Z pewnością zaintrygujesz tym sposobem wielu klientów, którzy dodatkowo będą mogli zapoznać się – być może odrobinę mimowolnie, z wszelakimi informacjami dotyczącymi firmy oraz promocjami. Możesz też zdecydować się na nieco bardziej klasyczne podejście i i po prostu wkomponować podstawkę w wystrój lokalu.

Specyfikacja produktu


Podkładki pod talerze drukujemy na dwóch rodzajach papieru, czyli 90-gramowym offsecie, albo 230 lub 135-gramowym papierze syntetycznym Synaps OM. Wymiary produktu to 297 x 420 mm, a zatem zwyczajne A3. Istnieje również opcja wyboru kształtu narożników – prostokątnych, bądź zaokrąglonych. Najmniejszy, możliwy do zamówienia nakład to 5 sztuk, jednak ze względu na charakter produktu, polecamy zakup większych ilości, co znacznie zwiększy korzystność oferty, w dodatku zapewniając Ci duży zapas na weekendy w Twojej knajpie, kiedy to z pewnością będzie ona najbardziej oblegana.

Share This

Przemek